Hytteleverandører

Under har vi listet opp noen hytteleverandører som det kan være aktuelt å benytte seg av. Alle hytteleverandørene under har hyttemodeller som vil kunne være aktuelle i Galdhø Fjellgrend. Enkelte av leverandørene leverer nøkkelferdige innredete hytter, andre leverer tradisjonelle hytter eller laftekasser. Galdhø Fjellgrend har ingen bindinger til noen av hytteleverandørene, valget er ditt.

BuenGruppen leverer både byggesett og nøkkelferdige hytter. Vi hjelper våre kunder med byggesøknader, prosjektering og oppføring.

De kjente Buen hyttene har vært en sterk merkevare i nærmere 50 år!

 

Handlaft & Tredesign AS er en videreføring av lafteavdelingen i Malmlaft og er en av Norges eldste laftebedrifter. Siden oppstarten i 1987 har vi levert nærmere 1200 laftebygg i ulike størrelser over det meste av Norge. Våre ansatte ved produksjonshallen i Alvdal har en unik kompetanse for sitt håndverk og garanterer deg en leveranse av meget høy kvalitet!

Tiurtoppen Hytter tegner og tilpasser hytter og hytteinteriør med løsninger og stil som passer for hver enkelt hyttekjøper og tomtas beskaffenhet, muligheter og begrensninger. Slik blir våre kunder med i hele den kreative prosessen i utvikling av sin høykvalitetshytte tilpasset ønsker, budsjett og tomt. Både eksteriør og interiør får sitt personlige og unike uttrykk, hytta tilpasses tomtas muligheter og begrensninger.

– ei hytte som ikke er som alle andre!

Fabrikken til Saltdalshytta ligger i Saltdal i Nordland, et sted med lange håndverks- tradisjoner fra både trebåtindustri, møbelsnekkeri og hyttebygging. Her startet vi opp i 1979 som en beskjeden hytteleverandør for Nord-Norge og Trøndelag. I dag, 40 år senere, har vi landets største og mest moderne hyttefabrikk i Saltdal, og leverer hytter i hele Norge.

Helt siden starten har vi lagt vår ære i å lage kvalitetshytter som varer i mange generasjoner. Derfor har vi en moderne produksjonslinje som gjør at vi effektivt kan skape hytteelementer med høy kvalitet. Vi kombinerer den solide håndverkserfaringen fra Saltdal med et genuint ønske om å finne nye metoder og maskiner som kan gjøre hyttene våre enda bedre, og kostnaden enda lavere, både for oss og for deg. Det viktigste er at alle våre kunder skal få akkurat den hytta de ønsker seg.

Stokk & Stein AS ligger i Lom kommune i Oppland. De tidlegere tømrerlærerne ved Lom vidaregående skole, gikk i 1997 sammen med fire tidligere elever og etablerte Stokk & Stein AS. Stokk & Stein har satt opp alt fra tømmerhytter til arbeider på Soria Moria i Holmenkollen og Norges tusenårsgave til Island, stavkirka på Vestmannaeyar. For Riksantikvaren har Stokk & Stein hatt mange oppdrag.

SGS Bygg AS er en stor og velrenommert bedrift i Lom, som bygger hus og hytter i laft og stav/laft etter
arkitekt tegninger. SGS representer Norgeshus i Oppland og leverer også hytter fra Norgeshus.

SGS er en lokal leverandør som kan levere alt fra støpt såle til nøkkelferdig.